Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.07.2012 12:10 - Моля се...
Автор: ravia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5760 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Чета изявленията на разни политици-израелски, български (повтарящи дословно първите!) и си мисля....че България сега е използвана като пионка в голямата игра-политика. Всичко много бързо се разбра, имали солидни доказателства!!! Като са имали, защо не са предупредили (или не са искали?!?)?  А ако са нямали, как са ги събрали толкова бързо(само 2 часа след атентата в Бургас) ?!? 

Не знам, но се чувствам използван и омерзен от манипулацията!

         Но в същото време се питам, какво трябва да направя?!?

         Вярващ човек съм, християнин и първото нещо е да се моля на Бог за пострадалите НЕВИННИ хора, които най-вероятно са използвани и от двете враждуващи страни. Мисля си дали трябва безмълвно да приемаме нещата каквито са или да изразяваме позицията си и да се опитваме да променим статуквото.

         Моля се, Бог да отвори очите на повече хора, да ги освободи от робското мислене, от апатията! На първо място да познаят Исус Христос за свой Бог и да почувстват свободата в Него! Приемайки Христос в живота си, ние приемаме и Неговите принципи - да обичаме хората около себе си, да бъдем съпричастни, милостиви, независтливи, състрадателни, негорделиви....Според някои това са отживелици, но според мен  е реалност! Именно това ни липсва на нашето общество - християнски принципи, морал, забравили сме кое е добро, кое лошо, няма вече граници. Дълго повтаряните лъжи, постепено завочват  да се приемат за истини! Живеем в корупция, беззаконие и безнаказаност и като че ли вече не ни прави никакво впечатление! Докога?!?

Моля се, Бог - Исус Христос да отвори очите на повече хора.....





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене